Artis loopband

We ziten natuurlijk niet stil bij Fysiotherapie Konings, daarom hebben we nu voor uw gezondheid dé allerbeste Artis loopband. Deze uiterst moderne loopband stelt u in staat om met nog meer plezier te bewegen. Loop een virtueel traject door Amerikaanse bossen of loop sneller met de muziek van Youtube, Spotify of radiozenders. Kijk live televisie of sluit je eigen device aan! Met onze fysiotherapeuten en deze Artis loopband beweeg je verder.

Een baanbrekende trainingservaring waarbij connectiviteit, duurzaamheid, naadloos ontwerp en gevoel voor beweging geïntegreerd zijn, is Artis het toestel voor de perfecte looptraining.

Connectiviteit

Duurzaamheid

Gevoel

ARTIS is de allereerste serie die ontworpen is om geïntegreerd te worden in het cloud gebaseerde mywellness open platform, door toegang te verschaffen tot een oneindigheid van interactieve ervaringen en aangepaste trainingsprogramma’s, die de motivatie van de gebruiker om zijn/haar welnessdoelen te bereiken vergoot.

ARTIS omvat de allereerste lijn van krachttoestellen die voorzien is van een geïntegreerde interface die rechtstreeks aangedreven wordt door de persoon die traint. Bovendien kunnen producten van de ARTIS cardiolijn menselijke energie oogsten en terugvoeren naar het elektriciteitsnet zodat deze in realtime hergebruikt kan worden door de sportschool.

Ontwikkeld door het Technogym Scientific Research Department, houdt ARTIS zich aan de hoogste ergonomische en biomechanische standaards. Het toestel reproduceert niet alleen natuurlijke lichaamsbewegingen, het creëert het unieke gevoel dat oefening verandert in puur plezier weer.