FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeut: specialist van het menselijk bewegen
Fysiotherapie is het vakgebied van het menselijk bewegen: de fysiotherapeut houdt zich bezig met het bewegen van mensen in hun dagelijkse omgeving en maatschappelijke participatie. De fysiotherapeutische zorg richt zich op de oorzaken van gezondheidsproblemen en op de gevolgen van ziekten, aandoeningen en syndromen, met als doel het bevorderen van de gezondheid met betrekking tot het bewegen in relatie tot participatie in de samenleving. Voortbouwend op het zoeken naar oorzaken schenken de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Konings veel aandacht aan preventie. De fysiotherapeut legt de bewegings(on)mogelijkheden van de patiënt vast en onderzoekt op welke wijze het bewegen plaatsvindt om te analyseren waarom de patiënt juist op deze manier beweegt. In de analyse zoekt de fysiotherapeut naar oorzakelijke en beïnvloedbare factoren op basis waarvan hij in samenspraak met de patiënt de doelen en het behandelplan opstelt. Het doel van de behandeling is het optimaliseren van het bewegen van de patiënt uitgaande van zijn vermogens en binnen de mogelijkheden die er zijn.

Verder op onze website vind u meer over de bijzondere verrichtingen die wij kunnen toepassen. Over het algemeen zal de behandeling bestaan uit een combinatie van verrichtingen om tot een einddoel te komen.

Wij helpen u graag verder! Loop eens binnen voor meer informatie. Voor het maken van een afspraak kunt u natuurlijk ook contact opnemen.

Wij zijn gevestigd in het centrum van BERGEN OP ZOOM en HEERLE.
GEMAKKELIJK BEREIKBAAR en VOLDOENDE PARKEERRUIMTE voor AUTO en FIETS!

CONTACTPAGINA

Fysiotherapie KONINGS is aangesloten bij: